top of page

OMSTOPPNING

Klicka här för att redigera text

Efter överenskommelse kommer kunden till sadelmakeriet eller så kör jag ut på kundbesök i hela Skåne. Jag byter ut all gammal stoppning och använder enbart äkta ull när jag stoppar om sadeln. När stoppningen satt sig ( tar ca 1 månad beroende på hur mkt man rider) så ska stoppningen justeras och det ingår i priset som är 2400 kr inkl moms.

Genom en omstoppning av sadeln så förbättrar man passform, balans, tryckfördelning och därigenom hästens förmåga att muskla sig. Äkta ull finns det bara i ett fåtal nya sadlar , det står syntetull men då det inte finns syntet får så är det dock syntet. Kan verka märkligt att man stoppar om en ny sadel med en gång men ju tidigare man stoppar med ull desto längre tid kan man använda ullens fördelar.

Välkommen att slå en signal !

Jag har i mitt företag specialiserat mig på omstoppning av sadlar och erbjuder även försäljning av nya och begagnade sadlar .

Vill Du göra en renovering på Din gamla sadel så är det en god investering att byta ut stoppningen mot ull . Är Du osäker på hur den passar på hästen är Du & hästen välkommen hit för kontroll , det ingår om Du väljer att stoppa om sadeln .

Jag har ridbana som ger Dig möjlighet att prova alla sadlar innan köp . Gå in och boka ditt besök här Bokningssystem

bottom of page